onsdag 4 mars 2009

Öppet mål tack vare Sahlin..

Grattis Alliansen! Det går väldigt lätt just nu, fri väg till valet 2010. Mycket på grund av Mona Sahlin, om vi börjar med valet till europaparlamentet nu i sommar. Mona Sahlins tyngsta argument för att gå och rösta är att hålla Sveriedemokraterna utanför EU-parlamentet. Jag säger inte att det inte är rätt men ärligt är ni inte trötta på denna anti-politik som kommer från oppositionen?? I alla debatter jag har hört senaste veckorna är det oppositionen som gör anfall till bästa försvar. Dom hugger på allt som regeringen gör för att hjälpa upp krisen utan att komma med egna argument och handlingspalner för att lösa situationen.

Igår var ordföranden för socialdemokratiska kvinnoförbundet med i Studio 1 i P1, kvinnan hade inte ett enda konstruktivt argument. Men hon var inte sen på att klanka ner på regeringen. Frågor om den socialdemokratiska politiken vägrade hon att svara på. När debattledaren frågade om samarbetet med V och MP och om det skadade S inför valet valde hom också att inte svara på frågan utan fortsätta prata om regeringen. Svagt. Liknande taktik använder Sahlin. Mona Sahlin verkar vara under stor press och hon klarar inte av den på ett speciellt bra vis. Hur ska hon kunna leda Sverige efter 2010 om hon inte kan leda sitt eget parti?

Inför valet 2010 måste Socialdemokraterna byta ut Sahlin som har tappat folkets förtroende totalt. Jag tycker också att man inte ska gå ihop med V och MP och ha en gemensam politik. Desamma gäller Alliansen, varför om dom ska agera som ett parti så kan dom lika väl slås samman. Vi är ju redan nu på god väg att få ett tvåpartisystem. Jag vill ha flera klara alternativ att rösta på.


SVD1, DN, DN2, DN3, DN4

Inga kommentarer:

 
Copyright 2009 a MadMan's point of view. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan