måndag 4 maj 2009

Löjligt, hysteri skapad av media!

Så verkar det då äntligen ha gått upp för större delen av världen att detta inte var någon influensa att oroa sig särskildt för. Jag skrev om medias orimliga sensations bevakning för några dagar sedan. Det är tragiskt att media ska blåsa upp såna nyheter bara för att sälja lösnummer. Vart tog etiken vägen? Är det inte medias upgift att re en rätt och riktig bild om omvärlden till sina läsare?

Man måste ju tyvärr konstatera att det bara är pengar som styr även i Svensk media. Jag har alltid varit stolt för att vi har ganska seriösa nyhetsredaktioner i vårt land men nu e jag inte så säker.

Denna "fasansfulla" influensan har skördat 20 liv i världen!!! (det har säkerligen dött flera i Kinesiska kolgruvor senaste veckan). Skärp er och kom in i matchen igen. Skriv om nyheter och om andra länders media försöker skapa hysteri ta då det moraliska högre spåret och var en bastion av förnuft i etern.


SvD 123, DN 123

Bloggar: Svensson, Alla dessa dagar,

Inga kommentarer:

 
Copyright 2009 a MadMan's point of view. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan