söndag 19 april 2009

Piratpartiet till EUs högborg

DN skriver idag att:

Piratpartiet fjärde största partietSett till antalet medlemmar. Partiet anger att deras medlemsantal har ökat till 28.095 medlemmar. Det är en ökning med 13.384 personer på mindre än tre dygn.


Man rapporterar också att Piratpartiets Undomsförbund har flest medlemmar av alla ungdomsförbund 3000 fler än MUF som är näst störst.

Det verkar vara så att Pirate Bay rättegången är ett startskott för en ny politisk strömmning. Fågorna som Piratpartiet står för bla. starkare rättigheter på internet ligger ju de flesta ung varmt om hjärtat. Sällan har det väl varit ett sånt engagemang runt en enskild fråga, senast var väl när MP blev invalda i riksdagen 1988.

I Europavalet känns det viktigt att rösta in Piratpartiet eftersom EU verkar ha gjort det till sitt hjärteämne att gå i MPAA s koppel. Lobbyn är väldigt stark o vi behöver politiker som gör allt för att skydda våra rättigheter och ser till att internet förblir fritt och öppet.

Svd 1 2 3 4, DN 1 2 3

Inga kommentarer:

 
Copyright 2009 a MadMan's point of view. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan